Împreună împotriva noului coronavirus

Suntem o companie românească care a crescut constant punând în prim plan nevoia partenerilor săi, companii și angajați. Acum, mai mult ca oricând, trebuie să lucrăm împreună pentru a găsi acele soluții ce ne vor face câștigători în lupta cu noul coronavirus. Vă oferim un scut cibernetic pentru ca voi să lucrați în siguranță pentru sănătatea tuturor.

Suntem singura companie românească de IT Outsourcing care deține cea mai prestigioasă certificare IT din lume (Cisco Certified Internetwork Expert) și vrem să oferim gratuit expertiza noastră societăților românești din prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2. Scopul nostru este acela de a vă proteja de eventuale atacurilor cibernetice și de a vă crește productivitatea, minimalizând riscurile de întrerupere în activitate.

  • Ne adresăm companiilor românești care și-au schimbat activitatea pentru a produce în această perioadă de criză dezinfectanți, izolete, măști, echipamente medicale, sau tratamente împotriva Covid-19.

  • Oferim servicii IT gratuite legate de tot ceea ce înseamnă infrastructura IT: servere, echipamente de rețea, stații de lucru, securitate, etc.

  • Sprijinim echipele interne prin servicii IT de second opinion, asigurând, în funcție de necesități consultanță IT, suport IT, externalizare IT, remote, infrastructură critică și helpdesk.

  • Lucrăm fără a vă supune unui efort suplimentar. Serviciile IT oferite nu presupun deplasări sau contact direct între echipe. Totul se va face la distanță.

alert

La această inițiativă se alătură și Binbox, unul dintre jucătorii importanți din piața de cloud din România. Vă va ajuta cu stocarea de aplicații, email-uri sau alte date într-un cloud privat. Totul se realizează cu respectarea celor mai stricte reguli privind suveranitatea datelor prin servere virtuale (VPS) pe platformele Microsoft Azure Stack și VMW.

Pentru a beneficia de oferta Magnetic IT Services în mod gratuit în perioada de criză este suficient să ne scrii la adresa de email sustinemromania@magnetic-it.com sau să ne contactați la numărul de telefon 031.005.19.39.