NEXT GENERATION FIREWALL

 

 

 

 

 

Odata cu evolutia tehnologiei, securizarea informatiei a devenit o adevarata provocare. In timp ce specialistii dezvolta solutii evoluate pentru securizarea si criptarea canalelor de comunicatii, apar mereu noi modalitati de eludare a sistemelor. Pur si simplu nu putem cripta toata lumea, iar ecosistemul IT este in continua expansiune. Se asteapta ca pana in 2020 numarul dispozitivelor conectate sa atinga 50 miliarde (60% dintre acestea fiind dispozitive mobile).

Peisajul de amenintari este in continua expansiune. Daca in trecut amenintarile erau in mare parte de tipul worm, virusi, spam si phishing, acum acestea au evoluat sunt fomra de atacuri targetate, spoofing si ransomware care cripteaza datele cu o cheie ireversibila si va solicita o suma de bani pentru a va furniza cheia de decriptare. Exista acum malware de tipul command and control, care cripteaza canalul de comunicatii si fura date fara nici macar sa stiti.

 

Astazi, 85% din intruziuni nu sunt descoperite timp de saptamani, 54% nu sunt descoperite timp de luni de zile.

” Most people realize that there are only 2 types of companies: those that have been breached and know it, and those that have been breached and don’t”

– Kevin Mitnik, the world’s most famous hacker

 

Solutia ofera securitate si o vizibilitate completa in timpul etapelor unui atac:

Inainte – Descoperiti amenintarile si impuneti politici de securitate
In timpul – Detectati, blocati si aparati impotriva atacurilor
Dupa – Remediati incalcarile si preveniti atacurile viitoare

Next Generation Firewall ofera o protectie integrata in retea, ofera vizibilitate asupra utilizatorilor, aplicatiilor, amenintarilor dispozitivelor, datelor si vulnerabilitatilor. De asemenea, reduce complexitatea administrativa prin solutii consolidate.
Solutia incorporeaza firewall, politici bazate pe identitate, vizibilitatea si controlul aplicatiilor, filtrare URL, NGIPS (Next Generation Intrusion Prevention System), DDoS, Advanced Malware Protection, filtrare in functie de geolocatie, filtrare DNS, scanarea vulnerabilitatilor, etc