UNIFIED COMPUTING SYSTEM

 

 

Cisco UCS este o infrastructura de calcul integrata, care automatizeaza si accelereaza implementarea tuturor aplicatiilor, inclusiv virtualizarea si cloud computing-ul, workload-urile de tip scale-out si de servere fizice, analiza in memorie, edge computing, si care suporta si locatii de tip branch si cantitati masive de date din „Internet of Things”.

 

Pe masura ce recunoaste noi componente adaugate in sistem, plaseaza serverele in resurse de tip pool, care simpplifica alocarea si partajarea resurselor, permitandu-va sa mutati mai repede serverele in productie si sa cresteti numarul de resurse de utilizat. Incorporeaza o arhitectura simplificata, care elimina ideea de a avea o arhitectura de retea diferita pentru fiecare aplicatie, astfel incat sa puteti scala fara sa fie nevoie sa reevaluati daca resursele de retea sunt suficiente. Asta face serverele fizice si masinile virtuale echivalente astfel incat ambele sa poata fi gestionate cu aceleasi niveluri de vizibilitate si control.

 

Cisco UCS este prima platforma adevarat unificata a Data Center-ului, care combina serverele de arhitectura x86 cu reteaua si storage-ul intr-un singur sistem. Sistemul este o infrastructura inteligenta care este configurata automat printr-un management integrat, bazat pe modele, pentru a simplifica si accelera implementarea aplicatiilor.

 

 

 

Adaugam automatizare sistemului IT

Cisco UCS este o infrastructura inteligenta, care este auto-constienta si se auto-integreaza. Sistemul este construit de la inceput, astfel incat fiecare aspect al identitatii, personalitatii si contectivitatii serverului este abstractizat si poate fi aplicat prin intermediul software-ului. Cu Cisco UCS, serverele sunt configurate automat, eliminand munca manuala, care necesita timp si este pasibila la erori umane.