azure-stack

Parteneriat cu primul furnizor de Microsoft Azure Stack din Romania-Binbox

Azure Stack – Solutia de cloud privat de la Microsoft este o extensie a cloud-ului public Microsoft Azure.

 

Microsoft Azure Stack vine ca o manusa in conditiile GDPR, oferind o varianta privata de cloud cu aceleasi feature-uri ca si varianta publica a cloud-ului, insa cu performante imbunatatite si oferind certitudinea stocarii locale a datelor. Companiile beneficiaza acum de toate avantajele oferite ce catre platforma Azure, intr-o varianta locala si sigura.

Prin intermediul Azure Stack, clientii primesc o solutie care le ofera controlul deplin asupra modului in care gestioneaza administrarea, securitatea si performanta. Beneficiile oferite de catre platforma robusta de cloud Azure Stack sunt transpuse intr-un sistem integrat, conceput special pentru lucrul in cloud-ul privat.

Solutia de Azure Stack oferita are avantajul perdictibilitatii costurilor, fata de varianta publica a cloud-ului, costul pentru conectivitate este unul fix, si nu unul in functie de consum, cum este in varianta publica a Azure. Costuri fixe lunare inseamna avantajul bugetarii solutiei, si evitarea unor spike-uri de costuri inregistrate in facturile de cloud public.