Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Consultanță IT

Te ajutăm să identifici cea mai potrivită strategie IT pentru a-ți crește business-ul. Oferim servicii de consultanță și second opinion pentru arhitectură de rețea, transformarea digitală, îmbunătățirea operațiunilor și achiziția de software și hardware adaptate obiectivelor.

Când operațiunile companiei depind de performanța unor echipamente IT, alegerea tehnologiei care te va ajuta să crești business-ul este o misiunea dificilă. Nu poți risca să investești sume importante în echipamente care nu te vor susține în atingerea obiectivelor. Și nici nu poți lua o decizie fără a ști clar ce resurse ulterioare necesită investiția ta.

 

Pentru a putea anticipa corect, echipa ta IT ar trebui să fi testat deja toate tehnologiile aflate printre opțiuni. Noi, la Magnetic IT Services, urmărim și testăm permanent noile tehnologii, pentru a crește constant valoarea pe care o aducem companiilor pe care le susținem.

 

Fie că ai nevoie de hardware și software noi sau vrei să îmbunătățești procesele existente, serviciile noastre de consultanță privind strategia IT te vor ajuta să alegi soluția avansată potrivită, la costuri reduse.

Magnetic IT Services | Consultanta IT

Soluțiile noastre sunt deja testate. La tine implementăm doar ce ți se potrivește

 

Știm că este tot mai dificil să cunoști în detaliu noile tehnologii, chiar dacă lucrezi în domeniu. De aceea, înainte de a face schimbări majore, este de preferat să asculți și o a doua opinie. Nu va mai trebui să trăiești cu incertitudinea unei investiții nepotrivite. Confuziile legate de costuri vs beneficii dispar. Salvezi timp și bani pentru că alegerea făcută te va ajuta într-adevăr să crești afacerea.

 

Iată de ce:

 

 • Soluțiile tehnice pe care ți le va propune echipa Magnetic IT Services sunt deja testate – Am început ca provideri de Second Opinion pentru proiecte complexe care necesitau un nivel înalt de expertiză pe zona de Infrastructură și Data Center.
 • Folosim procese standardizate – Soluțiile propuse nu au la bază evaluări subiective. Rezultatele la care vei ajunge sunt astfel previzibile, prin standardizarea proceselor ce indică soluția care ți se potrivește.
 • Consultanții noștri au certificări internaționale prestigioase – Cu echipa Magnetic IT Services vei discuta transparent și constructiv. Inginerii noștri au experiența a sute de proiecte de consultanță IT în urma cărora clienții au depășit cele mai dificile provocări.
 • Serviciul nostru de consultanță IT începe cu analiza companiei tale – Mai întâi ne asigurăm că am înțeles viziunea și direcția organizației. Soluția propusă va ține cont atât de infrastructura existentă cât și de obiectivele de business.

Calea ta simplă spre adaptabilitate și operațiuni eficiente

 

Majoritatea managerilor se tem că soluțiile tehnice care li se recomandă vor eșua în a susține dezvoltarea business-ului și că vor genera în schimb cheltuieli în plus. Magnetic IT Services ajută companiile să identifice strategia potrivită, pentru a putea crește mai ușor optimizând operațiunile și crescând adaptabilitatea la un mediu în continuă schimbare, prin tehnologie de ultimă generație.

 

Alături de noi vei obține:

Acces rapid la expertiză

O întreagă echipă de consultanți și ingineri certificați te vor ajuta să alegi și să implementezi tehnologia de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele în cel mai scurt timp.

Un singur punct de contact

Un Partner Manager va fi consultantul tău personal. El va lucra la proiectul tău cu o întreagă echipă pentru a-ți oferi în final cea mai bună soluție tehnică.

Parteneriat pe termen lung

Majoritatea clienților noștri preferă varianta colaborării pe termen lung.

Flexibilitate

Echipa Magnetic IT Services are experiență și certificări în opt zone de expertiză, de la infrastructură IT, la cloud, securitate, software și virtualizare. Cu noi vei găsi soluția potrivită, indiferent care îți sunt nevoile.

Transparență

Îți vom prezenta avantajele, dezavantajele și implicațiile fiecărei soluții.

Oferim consultanță IT în opt zone de expertiză :

 • Infrastructură IT
 • Cloud

 • Data Center
 • Migrare Infrastructură

 • Securitate IT
 • Virtualizare

 • Backup si Disaster Recovery
 • Consultanță Software