Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Design și Implementare

Proiectăm și implementăm sisteme IT care te vor ajuta să îți gestionezi eficient resursele, să îți reduci costurile și să îmbunătățești procesele din companie.

 

 

Activitățile de rutină ale angajaților, fluxurile automatizate de lucru, securitatea rețelei informatice depind toate de designul și de modul în care sunt implementate sistemele informaționale al companiei tale. Soluțiile IT în care ai investit ar trebui să îți permită să realizezi mai multe, în cel mai scurt timp și cu resurse optime.

 

Dacă nu vezi însă vreun avantaj, cel mai probabil există o problemă legată de modul în care a fost proiectată și implementată infrastructura IT. Pentru ca productivitatea și performanța companiei să fie la cote maxime, infrastructura ar trebui să se integreze perfect cu toate procesele din cadrul organizației. Așadar, fie că îți dorești să reorganizezi sistemul existent sau să îl scalezi pe cel actual, ai nevoie de ingineri certificați cu experiența multor proiecte finalizate pentru a fi sigur că operațiunile business-ului sunt optimizate cu succes.

Cum îți proiectăm infrastructura IT pentru creștere

 

 

Fiecare proiect de design și implementare a sistemelor IT la care lucrăm este realizat pe baza unui plan bine structurat, de către o echipă competentă și flexibilă, care urmează cele mai bune practici din industrie. Cu noi, orice proiect începe cu o analiză a nevoilor și a viziunii pe care o ai asupra companie tale.

 

Îți vom detalia fiecare pas:
Analiza situației existente

Evaluarea infrastructurii și a situației existente joacă un rol major în succesul unui proiect. Este nevoie de identificarea precisă și corectă a interconectării sistemelor și aplicațiilor pentru a putea construi mai departe. Orice informație scăpată din vedere generează probleme pe termen lung, costuri suplimentare și întreruperi în activitate.

Design-ul soluției

În această etapă oferim consultanță pentru alegerea celei mai bune soluții hardware și software și trasăm planul de implementare. Documentăm amănunțit fiecare pas și proces, pentru ca noul sistem IT să fie simplu de utilizat și să îți ofere maximum de avantaje. Ne pregătim pentru orice scenariu, inclusiv cu un plan de rollback.

Implementarea soluției

Implementarea soluției agreate presupune că vom face upgrade-urile necesare, vom instala echipamentele și vom aduce toate acele modificări de care este nevoie pentru ca sistemul tău IT să funcționeze conform planului. Lucrăm pe baza unui calendar bine definit, iar dacă modificările vor implica o întrerupere a sistemului, le vom face în afară programului de lucru, pentru a minimiza implicațiile. Testăm atent pentru a ne asigura că sistemul funcționează corect.

Asistență după implementare

Din experiență, știm că vei aprecia să-ți fim alături și după ce soluția noastră a fost implementată cu succes. Îți oferim asistența necesară pentru a te familiariza cu noul sistem și pentru a putea profita la maximum de avantajele sale. Ulterior, îți putem administra și monitoriza 24/7 sistemul pentru a ne asigura că va funcționa în parametri optimi și că nu vei avea întreruperi în activitate.

Obține maximum de beneficii de la tehnologia ta

 

 

Design-ul și implementarea sistemelor informaționale necesită o înțelegere a obiectivelor strategice ale companiei, o vastă experiență tehnică și o perspectivă asupra tehnologiei în continuă evoluție.

 

Echipa Magnetic IT Services a proiectat și implementat sute de sisteme IT în cloud sau on-premise, de infrastructură, aplicații și procese. Inginerii noștri au printre cele mai prestigioase certificări și lucrează pe baza unor proceduri standardizate. Ei vor planifica, testa, executa și documenta cu atenție fiecare sistem al companiei tale, pentru ca tu să te bucuri de succes.

 

 

Alături de noi vei beneficia de:

 

  • Reduci transferul de informații pe hârtie
  • Micșorezi costurile, care devin previzibile
  • Beneficiezi de un suport pentru aplicațiile și echipamentele moderne
  • Ai un bun management al aplicațiilor și device-urilor
  • Rămâi în acord cu legislația GDPR
  • Ai control deplin asupra modului în care administrezi, securizezi și asupra performanțelor cloud-ului