Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Despre noi

Suntem partenerii tăi-IT-iști. Inventatori. Perfecționiști.

Magnetic IT Services este furnizorul de servicii IT complete care te eliberează de stresul administrării echipamentelor IT și te ajută să-ți dezvolți afacerea accelerat, prin tehnologie de ultimă generație. Suntem inginerii cu certificări internaționale prestigioase care îți susțin echipele interne către succes și profesioniștii care îți rezolvă 24/7 problemele IT.

Cine suntem

 

 

Suntem ceea ce a rezultat dintr-un vis. Pasionat de arhitectura și designul rețelelor informatice, dar și de cybersecurity, fondatorul Magnetic IT Services, Georgian Dumitrache, este printre puținii români care dețin o certificare Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE) – apreciată drept cea mai prestigioasă certificare IT din lume.

 

El și-a dorit să scoată domeniile în care s-a specializat din conul de umbră în care se aflau. A vrut să demonstreze antreprenorilor că acestea generează infinit mai multă plus valoare decât și-ar fi imaginat.

 

Iar din 2018 visul lui s-a materializat. Magnetic IT Services s-a născut ca urmare a unui proiect de consultanță second opinion pentru o companie internațională care l-a făcut pe Georgian să realizeze că trebuie și poate oferi companiilor servicii IT mai bune.

 

 • Suntem aici pentru ca organizația ta să aibă lungi perioade de liniște, fără incidente IT.
 • Pentru a te ajuta să-ți exploatezi toate echipamentele la adevăratul potențial.
 • Pentru a găsi soluții la problemele pe care alții nu le-au putut rezolva.

Georgian Dumitrache | Magnetic IT Services

Am pornit la drum cu multă pasiune și am păstrat efortul alături de o cultură antreprenorială, centrată în jurul unui accent spre inovație, mereu ghidați de valori ca integritate, calitate, încredere, curiozitate și reinventare.

 

Avem expertiză dovedită în livrarea de servicii și soluții IT de complexitate ridicată și credem despre noi că suntem cea mai competentă echipă din România pentru a livra servicii IT la cele mai înalte standarde de calitate și securitate. Pentru că asigurăm servicii pentru unele dintre cele mai mari companii din lume, înțelegem atât potențialul, cât și responsabilitatea de a influența pozitiv serviciile IT, clienții și specialiștii noștri. Fiecare membru al echipei este focusat pe livrarea unui serviciu excelent, performant, și îndreptat către îmbunătățire continuă.

Sliding Image Sliding Image

Noi suntem

Pentru lungi perioade fără incidente IT. Ne evaluăm experiența în proiecte, nu în ani.

 

 

 • Suntem singura companie românească de IT Outsourcing care deține cea mai prestigioasă certificare IT din lume.
 • Am implementat prima infrastructură de Data Center care folosește tehnologia Software Defined Networking (SDN) de la Cisco din România.
 • În 2020, am implementat prima soluție de Storage 100% Software Defined (SDS) într-un cloud privat din România. Este cea mai nouă tehnologie de storage, folosită inclusiv de Google în cloud.
 • Peste 100 de companii din România și de peste granițe au avut încredere în serviciile noastre integrate.
 • Peste 7500 de angajați din 8 industrii pot lucra mai ușor și în deplină siguranță datorită serviciilor de externalizare IT pe care le oferim.
 • Multiple proiecte de Penetration Testing pentru liderul mondial în securitate digitală.
 • Fiecare membru al echipei noastre beneficiază de peste 100 de ore de training anual.
 • Peste 30 de certificări pe tehnologii distincte.

TESTIMONIALE