Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Externalizare servicii IT

Servicii IT complete, personalizate, cu rezultate imediate, de la o echipă cu cele mai prestigioase certificări din lume, pentru ca sistemul IT să contribuie neîntrerupt și eficient la dezvoltarea companiei tale.

 

 

Echipa IT internă este angrenată într-o multitudine de proiecte și abordează problemele IT într-un mod reactiv, pe principiul repară ceea ce s-a stricat? Sau poate nu este justificat să ai propriul departament IT. Nu mai poți pierde timp și bani din cauza momentelor de downtime, datele companiei sunt vulnerabile în fața atacurilor cibernetice, iar productivitatea angajaților nu este în parametrii normali. În plus, nu ești sigur că business-ul și-ar putea reveni în urma unui atac cibernetic major și nici dacă respecți legislația GDPR.

Dacă problemele IT nu te lasă să te concentrezi pe dezvoltarea propriei afaceri, la Magnetic IT Services ai garanția că sistemele tale vor rămâne operaționale și sigure 24/7/365, iar proiectele tale pot fi implementate cu succes.

 

O rețea întreținută constant prin servicii de mentenanță oferite de ingineri certificați va produce mai puține întreruperi în activitate, îți va crește productivitatea și te va ajuta să faci economii.

 

Înțelegem că a ține pasul cu tehnologia poate fi imposibil și uneori nejustificat pentru o companie cu un business din afara sferei IT. Cu toate acestea, știm că ai provocări unice pentru care ai nevoie de tehnologii adaptate și cunoștințele unor experți IT specializați în industria în care activezi. În plus, în momentul în care ai o problemă IT, ai nevoie de soluții rapide și sigure. Cu cât perioadele de downtime sunt mai mari, cu atât afacerea pierde mai mulți bani, productivitatea scade și poate produce frustari în rândul utilizatorilor.

 

În cazul unui incident, vei primi un răspuns la telefon, în medie, în 4.7 secunde, și vei avea problema rezolvată, în medie, într-o 1h și 29 de minute. Timpul de răspuns la apelurile telefonice este garantat prin contract.

Externalizare IT

De ce să îți externalizezi serviciile IT către noi

 

 

Cu Magnetic IT Services ai servicii prompte de asistență IT la sediul companiei tale sau de la distanță, un timp garantat de soluționare a problemelor și o abordare proactivă astfel încât să nu te confrunți cu aceeași problemă de mai multe ori. Nu mai este nevoie să investești în soluții și tehnologii care se pot învechi, în training-ul angajaților pentru a le putea folosi sau în software costisitor. O întreagă echipă competentă este pregătită să răspundă solicitărilor companiei tale. Avem prezență la nivel național și îți putem susține activitatea în orice punct al țării.

Orice idee poate deveni realitate cu echipa IT potrivită

 

 

Fie că optezi pentru externalizarea întregului departament IT sau doar pentru o extensie a propriei echipe, știm că singura soluție potrivită pentru tine este cea care îți va face afacerea mai sigură și o va pregăti și susține spre creștere. Alături de noi, beneficiezi de servicii de outsourcing IT personalizate, predictibile și consecvente, de la ingineri certificați și specializați în numeroase industrii și tehnologii.

 

Investim în gestionarea proceselor, astfel încât inginerii noștri să furnizeze rezultate garantate. Suntem capabili să transformăm orice idee în realitate și investim continuu într-o cultură a oamenilor integri și proactivi – pentru că așa construim relații pe termen lung.

Administrare Servere și Comunicații

Servicii gestionate pentru administrarea și monitorizarea infrastructurii critice.

Suport IT 24/7

Intervenții remote sau on-site. Răspuns la cereri în 60 de secunde.

Manager IT Dedicat Companiei

Parteneriatul de succes pleacă de la oameni. Single-point-of-contact pentru problemele IT.

Monitorizare Proactivă a Infrastructurii IT

Rezolvăm potențialele probleme înainte ca ele sa apară.

Proceduri de lucru

Activitatea este întotdeauna bazată de proceduri IT specifice fiecărei companii.

Securitatea Datelor

Audit de securitate. Scanare periodică a vulnerabilităților.

Inventariere Hardware și Software

Control precis asupra echipamentelor și licențelor software.

Backup și Disaster Recovery

Protejează-ți datele împotriva situațiilor neprevăzute.

Beneficii Externalizare IT

Companiile care aleg serviciile externalizate obțin imediat avantaje majore prin optimizarea costurilor și creșterea disponibilității infrastructurii IT.

 

Expertiza acumulată de echipa noastră de specialiști IT poate fi pusă la dispoziție rapid. O intreagă echipă de profesioniști certificați pe toată plaja de competențe IT, îți susține permanent afacerea prin reducerea întreruperilor în activitate.

Reducere de costuri0%
Productivitate crescută0%
Disponibilitate Infrastructură critică0%

Oferta noastră pentru un mediu de lucru liniștit, care îți susține creșterea

 

 

Știm că îți dorești să scapi de povara menținerii unei infrastructuri IT complexe și să reduci din costuri. Înțelegem că ai nevoie să te asiguri de faptului că nu îți vei expune compania la vreun risc, că nu vor exista neplăceri în momentul preluării infrastructurii și că vei avea oricând la dispoziție un specialist care îți va rezolva problemele IT.

 

Ne-am creat serviciile gândindu-ne la toate aceste aspecte, proiectând acea companie în care și tu ți-ai dori să lucrezi – una în care activitățile zilnice nu presupun stres, în care ai timp suficient pentru proiectele importante, unde te simți liniștit și în siguranță și unde dezvoltarea se face lin.

 

Beneficii:

 • Proactivitate în livrarea serviciului IT
 • Monitorizare 24x7x365
 • Timp garantat de intervenție
 • Asigurarea disponibilității și continuitatea afacerii tale
 • Costuri cu departamentul IT mai mici și predictibile
 • Un plan personalizat pentru a-ți putea dezvolta compania accelerat, în siguranță
 • O întreagă echipă de specialiști IT certificați pe nivele de competență, la un apel telefonic distanță

 • Consultanță și optimizare IT
 • Know-how pe industrii și tehnologii
 • Securitatea datelor
 • Suport multilanguage
 • Soluții inovative de Management IT
 • Prețuri preferențiale achiziții echipamente și soluții IT
 • IT Manager dedicat companiei tale