Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Training de Tehnologii

Traininguri de la Entry Level la Expert de care departamentul tău IT are nevoie pentru a putea fi mai productiv, folosind eficient tehnologii precum VMware, Linux, Red Hat, Microsoft, Cisco, Fortinet sau Juniper.

 

 

Pe măsură ce tehnologia avansează, este important ca angajații să știe să folosească la potențialul maxim soluțiile în care compania investește sau pe care este nevoită să le adopte. În plus, prin instruirea echipelor, companiile ajung cu un pas în fața competiției, productivitatea și competențele cresc, angajații devin mai responsabili și se integrează mai ușor în organizația care i-a ajutat în evoluție.

 

De multe ori însă, nu este suficient timp, angajații sunt reticenți la schimbare sau nu se evaluează corect oportunitatea participării la sesiuni de training organizate de profesioniști.

 

Trainerii Magnetic IT Services și-au dezvoltat toate calitățile necesare pentru a transfera angajaților tăi cunoștințele teoretice și practice de care au nevoie pentru a implementa rapid și corect orice proiect.

Suntem ingineri și consultanți cu experiență practică de zeci de ani, timp în care am testat, inovat și implementat tehnologii în cadrul unor proiecte ale unor organizații de renume.

 

De aceea, putem oferi traininguri axate pe tehnologii precum VMware, Linux, Microsoft, Cisco, Fortinet, Juniper, cu o abordare practică autentică pentru piața din România.

Cele mai multe dintre cursuri sunt customizate în funcție de aria și nivelul de expertiză ale participanților, de la Entry Level până la Expert, și includ laboratoare și scenarii hands-on pentru un transfer cât mai complet al informațiilor. Este un serviciu pe care l-am creat din pasiune pentru tehnologie și din dorința de a sprijini companiile în adoptarea acesteia.

training

Beneficiile companiei:

 

  • Creșterea productivității: Echipa ta va realiza mai multe sarcini într-un timp mai scurt. Angajații care au competențele necesare își finalizează mai repede proiectele, vin cu idei inovatoare, dezvoltă noi strategii și au rezultate mai bune.
  • Eficiență mărită: Compania va putea crea mai mult cu aceleași resurse la dispoziție. Pentru că echipa va lucra mai bine și proiectele vor fi duse la sfârșit mai repede, va fi nevoie de mai puține resurse implicate.
  • Adoptarea rapidă a tehnologiilor noi: Pentru că echipa ta va fi instruită și va beneficia de experiența tehnică și practică a trainerilor Magnetic IT Services, reticența la nou va dispărea, iar compania va putea adopta rapid tehnologiile noi de care are nevoie pentru a se dezvolta.
  • Instruirea rapidă a echipei: Am conceput sesiunile de training astfel încât transferul de informații și experiența să se facă într-o perioada scurtă de timp.
  • Reduceri de costuri: Angajații pregătiți corespunzător petrec mai puțin timp diagnosticând problemele și mai mult timp cu sarcini productive.
  • Crește încrederea echipei: Angajații siguri de capacitățile lor sunt mai buni. Când oamenii știu să își facă treaba eficient, sunt mult mai fericiți în poziția lor, ceea ce duce la reducerea rotației de personal.
  • Avantaj competitiv: Companiile care își pot folosi toate soluțiile în mod eficient le depășesc ușor pe cele care se străduiesc să înțeleagă elementele de bază. Când folosești ultimele tehnologii, economisești timp și bani pentru noi proiecte inovatoare.