Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Cloud Public

Îți administrăm resursele din cloudul public și le securizăm corespunzător, pentru ca echipele companiei le poată accesa instant, de oriunde. Ai costuri predictibile, în funcție de cât consumi.

 

 

Dacă organizația caută în permanență soluții pentru a-și servi mai bine clienții finali, pentru a opera mai eficient și pentru a reduce din costuri, serviciile de cloud public oferite de giganți precum Amazon, Microsoft sau Google pot fi o soluție. Acestea îți pot rezolva de la simpla problemă a gestionării serviciului de e-mail, la asigurarea platformelor necesare dezvoltării de aplicații sau la rafinarea ofertei, prin folosirea machine learning și analiza predictivă. În plus, cloud-ul public îți poate susține business-ul în procesul de conformare cu legislația GDPR, poate găzdui date, este în general mai sigur decât soluțiile on-premise și ajută la implementarea planurilor de Disaster Recovery și Business Continuity.

Cloud-ul public oferă acces la un număr infinit de servicii globale, disponibile de oriunde, scalabile și ușor de accesat.

 

Administrate și securizate corespunzător, resursele din cloud-ul public îți permit să fii mereu cu un pas înaintea competiției, să răspunzi prompt nevoilor clienților finali și să îți ții costurile în frâu. Altfel, compania riscă securitatea datelor, creșterea cheltuielilor și accesul greoi la propriile resurse.

 

Echipa Magnetic IT Services are competențele necesare pentru a-ți administra și securiza corect resursele din cloud, astfel ca organizația să-și accelereze creșterea, urmare a transformării digitale.

public cloud platforms

Migrezi. Transformi. Crești. Cum te ajutăm să profiți de serviciile dintr-un cloud public

 

 

Având în vedere particularitățile generale ale cloud-ului public, rolul Magnetic IT Services în calitate de furnizor de cloud este de a gestiona și întreține aplicațiile companiei, de a efectua update-urile de securitate, de a realiza backup-ul datelor găzduite în cloud și de a securiza accesul către rețeaua companiei tale. Îți garantăm că datele companiei rămân mereu în siguranță.

 

 • Datele pot fi stocate în mai multe Data Centere din Cloud
 • Îți securizăm resursele prin intermediul conexiunilor criptate
 • Oferim servicii de suport tehnic 24/7/365
 • Avem o echipă de ingineri IT cu cele mai prestigioase certificări internaționale
 • Garantăm un SLA de 99.999% a serviciului. Infrastructura hardware pe care este găzduit serviciul de cloud public este redundantă, datele fiind disponibile oricând.
 • Garantăm disponibilitatea datelor și în cazul unui dezastru natural
 • Oferim costuri predictibile, pe principiul plătești cât consumi

Ai acces la resurse globale, de oriunde. Soluția pentru nevoile tale în schimbare

 

 

Un cloud public este un serviciu de tip cloud oferit de un provider de servicii mai multor companii. Cloud-ul public utilizează aceeași infrastructură, partajată logic pentru fiecare client în parte. Serviciul este oferit peste o infrastructură publică – internetul, resursele fiind accesibile de oriunde, oricând și oricui.

Beneficii:

Compania ta nu mai este nevoită să investească sume mari în infrastructura IT. Folosește infrastructură din cloud și își reduce costurile plătind exclusiv pentru resursele achiziționate.

Resursele tale sunt disponibile imediat și pot fi redimensionate în funcție de nevoi. Se pot livra instantaneu resurse de calcul și procesare, ceea ce permite testarea efectivă a aplicațiilor în diferite moduri de funcționare.

Resursele din cloud pot fi accesate de oriunde, printr-o simplă conexiune de internet.

Serviciile pot fi oferite concomitent din mai multe locații din lume. Vei accesa cea mai apropiată locație a providerului de cloud, micșorând timpul de acces la resurse.

Amazon Web Services

Cu un set vast de instrumente care continuă să crească exponențial, capacitățile Amazon sunt nemăsurate. Amazon Web Services (AWS) a pus mereu accent pe partea de cloud public.

 

Puncte forte:

 

 • Tool-uri pentru management și dezvoltatori
 • Machine learning și analiză predictivă
 • Soluții de storage și baze de date
 • Integrare de aplicații
 • Putere de calcul

Microsoft Azure

Microsoft Azure este o infrastructură de cloud excepțional de capabilă, care integrează foarte bine serviciile din cloud cu mediul IT existent. Puține companii au experiență pe zona corporate ca Microsoft și acest lucru se vede în produsul lor de cloud.

 

Puncte forte:

 

 • Big Data și analiză predictivă
 • Dezvoltare de aplicații și de jocuri
 • Tehnologii Blockchain
 • DevOps
 • Integrare IoT (Internet of Things)

Google Cloud

Platforma de cloud de la Google nu are focus pe partea de companii, însă expertiza tehnică este profundă și instrumentele pentru Inteligența Artificială, Machine Learning și Analiza Datelor beneficiază de experiența liderului de piață în domeniu.

 

Puncte forte:

 

 • Management de date și storage
 • Dezvoltarea de aplicații
 • Analiză de business și Inteligență Artificială pentru Server Message Block (SMB)
 • Instrumente de management pentru productivitate și încărcare