Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Colocare în Data Center

Plasează echipamentele companiei tale în Data Center-ul nostru. Este primul din România construit cu tehnologie SDN de la Cisco. Un spațiu sigur, cu temperatură controlată, monitorizat non-stop, alimentat neîntrerupt cu energie electrică și conectat permanent la internet.

 

 

Prin serviciul de colocare a echipamentelor în Data Center-ul oferit de către Magnetic IT Services, beneficiezi de disponibilitate de 99.99% a infrastructurii tale. Am construit primul Data Center cu o tehnologie de Software Defined Networking (SDN) de la Cisco din România. Este întins în două orașe din România pentru a oferi companiilor o redundanță completă, este prevăzut cu alimentare electrică și serviciu de internet din mai multe surse și funcționează întotdeauna la o temperatură constantă, controlată, pentru ca echipamentele colocate să funcționeze optim. Prin colocare te asiguri că serviciile companiei funcționează neîntrerupt.

Beneficii:

  •  Alimentare neîntreruptă cu energie electrică
  •  Conexiune redundantă de internet cu provideri diferiți
  •  Uplink până la 40/100Gbps
  •  Monitorizare proactivă 24/7 a echipamentelor colocate
  •  Securitate fizică pentru echipamentele colocate
  •  Service-Level Agreement (SLA) 99.99% garantat
  •  Servicii de acces de la distanță (Remote-hands)
  •  Temperatură adecvată funcționării serverelor și echipamentelor de rețea

Colocare-servere-echipamente-Data-Cente

Cu Magnetic IT Services poți alege colocarea echipamentelor în funcție de numărul de rack unit ocupat sau poți închiria un rack întreg. Flexibilitatea pe care o oferim te va ajuta să economisești pe termen lung, prin externalizarea costurilor legate de întreținerea și operarea infrastructurii centrului de date. Rămâi astfel concentrat pe ceea ce contează pentru tine: dezvoltarea și optimizarea propriei afaceri.