Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Networking

Servicii de arhitectură, administrare, monitorizare și securizare rețele IT de la o companie care deține Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE), cea mai prestigioasă certificare IT din lume. Pentru ca rețelele companiei tale să funcționeze neîntrerupt, iar transferul de date să nu genereze probleme de securitate cibernetică.

 

 

Internetul, e-mailul, platformele de socializare sau magazinele online sunt doar câteva dintre serviciile pe care le folosim zilnic, ce sunt susținute de rețelele de calculatoare. Și tot de buna funcționare a rețelelor (computer networks) depind echipele companiei tale când folosesc aceeași imprimantă, vorbesc pe chat-ului intern sau lucrează împreună la același document. Aproape orice dispozitiv digital din biroul tău face parte dintr-un network. Rețeaua informatică a companiei tale este de o importanță vitală.

Configurată corect, securizată de profesioniști prin mijloace tehnice moderne și întreținută permanent, îți oferă conectivitatea de care ai nevoie, dar și cadrul necesar transformării digitale. Chiar și pentru companiile care au migrat cu infrastructura în cloud, rețeaua de comunicații trebuie să funcționeze impecabil.

 

În schimb, o rețea deteriorată poate paraliza o afacere, iar una neprotejată corespunzător poate fi ușor compromisă, provocând daune ireversibile în eventualitatea unui atac cibernetic.

Network Diagram | Diagrama Schema Retea

Magnetic IT Services deține Cisco Certified Internetwork Expert, cea mai prestigioasă certificare IT din lume pe zona de networking și îți poate susține business-ul spre succes prin servicii de administrare rețea, arhitectură, monitorizare și securizare.

Clienții noștri au scăpat de grija întreruperilor în activitate

 

 

Aproape tot ceea ce se folosești astăzi în compania ta este conectat într-un fel prin internet: aplicații, sisteme pentru videoconferințe, cloud computing. Pe măsură ce business-ul și activitatea cresc, nevoia de lățime de bandă a companiei devine tot mai mare, ceea ce pune o presiune enormă pe resursele IT.

 

Te-ai putea gândi că un echipament defect îți va opri activitatea. Se poate întâmpla, dar nu trebuie să fie așa. Cu Magnetic IT Services ai redundanță la nivel de rețea, astfel încât rețeaua și internetul să funcționeze chiar și când un echipament s-a stricat.

 

De asemenea, problemele tehnice nu vor mai avea repercusiuni asupra activității tale. Îți monitorizăm infrastructura de rețea de la distanță, 24/7, și ne asigurăm că resursele sunt dimensionate corect. Orice încărcare sau anomalie deschide automat o alertă pe care echipa Magnetic IT Services o va rezolva înainte ca tu să resimți problema în vreun fel.

 

Indiferent de numărul și tipul echipamentelor pe care le gestionezi, îți vom administra și securiza rețeaua, pentru ca activitățile din companie să se desfășoare neîntrerupt.

 

Una dintre certificările Magnetic IT Services este Cisco Certified Internetwork Expert (CCIE), acceptată ca cea mai prestigioasă certificare IT din lume care demonstrează abilitățile specialiștilor pe zona de networking. În plus, avem experiența a sute de proiecte în care am implementat soluții și tehnologii de ultimă generație.

 

 

Beneficii:

 • Disponibilitate crescută a serviciilor.
 • Monitorizare 24/7 a încărcării și disponibilității infrastructurii, pentru rezolvarea problemelor tehnice înainte ca acestea să îți afecteze activitatea.
 • Service Level Agreement (SLA) garantat.
 • Siguranța că arhitectura rețelei funcționează, printr-un design validat al infrastructurii.
 • Failover automat conexiune redundantă, pentru a nu avea probleme cu conexiunea la internet.
 • Soluții de High-Availability pentru continuitatea serviciilor atunci când se defectează echipamentele.
 • Prioritizarea traficului pentru aplicațiile sensibile precum soluțiile de voce sau videoconferință.

Network Load | Incarcare retea

Soluții de administrare rețea LAN pentru ca sistemele IT să funcționeze întotdeauna optim

 

 

Performanța sistemelor IT ale companiei tale depinde în mare parte de rețeaua locală (LAN). O rețea LAN conectează computerele și dispozitivele interne ale unei organizații, pentru a permite sistemelor să comunice între ele prin intermediul mediului fizic (cablu, fibră optică) sau prin intermediul undelor radio (wireless). Bine gândită, configurată și administrată, rețeaua LAN salvează timpul angajaților și susține business-ul spre performanță. În schimb, o rețea internă nesecurizată reprezintă un pericol pentru bugetul și imaginea companiei, prin porțile deschise persoanelor neautorizate, inclusiv hackeri.

 

De aceea, administrarea rețelelor LAN necesită personal foarte bine calificat pe zona de rețea și resurse financiare importante.

 

Echipa Magnetic IT Services certificată Cisco Certified Internetwork Expert îți poate elibera departamentul IT de sarcinile legate de o bună administrare a rețelei LAN, prin următoarele soluții:

 

 • Ethernet Switching
 • Wireless
 • SAN Switching
 • Segmentarea accesului la resurse

Pentru conectare sigură, de oriunde. Soluții administrare rețea WAN

 

 

Dacă ai făcut deja primii pași spre transformarea digitală migrând o parte dintre servicii în cloud, ai angajați în telemuncă sau pur și simplu compania ta are mai multe sedii sau puncte de lucru, nevoia unor soluții de conectare nemijlocită și sigură este tot mai mare.

 

Ai putea folosi doar internetul ca mijloc de comunicare și schimb de date. Acesta este, în definitiv, cea mai mare rețea din lume. Însă nu poți risca securitatea datelor și a companiei tale. În plus, ai nevoie de lățime de bandă mai mare, trafic dedicat, soluții pentru a folosi același software și aceleași aplicații în mai multe locuri și date centralizate.

 

O rețea de arie largă (WAN) facilitează comunicarea și schimbul de date pe distanțe mari, între mai multe rețele ale aceleiași companii sau între rețelele unor companii diferite. Securizată corect, este o soluție potrivită pentru orice companie în lumea digitală. Echipa Magnetic IT Services a securizat mediul prin care se transmit date și modul în care acestea sunt transmise pentru sute de organizații din România. Și compania ta poate beneficia de soluții de administrare rețea WAN potrivite nevoilor sale.

 

Iată cu ce te putem ajuta să comunici mai ușor într-o lume nesigură:

 

 • Administrare conexiuni internet
 • Protecție firewall
 • Design și administrare VPN
 • Soluții SD-WAN
 • Soluții telemuncă angajați