Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Integrator de Sisteme

Integrăm software, sisteme și date pentru ca utilizatorii din compania ta să poată controla totul, dintr-un singur ecran.

 

 

Odată cu creșterea rapidă a aplicațiilor din Cloud și a noilor tehnologii, a apărut nevoia de integratori de sisteme, soluția prin care companiile pot crea conectivitatea perfectă între software, sisteme și date.

 

Integratorul de sisteme te ajută astfel să îți extinzi afacerea și să te conectezi digital într-un mod securizat. Îți poți atinge obiectivele mai ușor, iar operațiunile devin mai rentabile și mai eficiente în timp. Practic, câștigi viteză în utilizare și eficiență în interpretarea informațiilor. În plus, vei vedea totul pe un singur ecran, ceea ce te va ajuta când trebuie sa iei decizii importante.

Simplu și eficient. Controlează totul prin soluția de integrare aplicații și infrastructură

 

 

Compania ta utilizează numeroase sisteme și procese computerizate care rulează simultan? Probabil că și angajații petrec mult timp învățând cum funcționează fiecare instrument nou în parte. Cu cât sunt mai multe, cu atât le este mai dificil să le cunoască toate funcționalitățile.

Integrarea aplicațiilor și infrastructurii va permite utilizatorilor companiei tale să lucreze dintr-un singur sistem. Orice modificare va putea fi făcută de pe un singur ecran de lucru, totul fiind mult mai simplu și eficient.

Vei reduce astfel orele de training necesare angajaților, aceștia vor putea folosi rapid toate avantajele sistemului integrat și vor dobândi mult mai ușor o cunoaștere aprofundată a acestuia.

integrator de sisteme

În plus, deoarece datele nu vor trebui exportate, importate sau replicate în alte sisteme de lucru, există șanse mai mici să apară erori umane. Acest lucru îți va oferi date mai precise și de încredere.

Simplificăm. Optimizăm. Integrăm. Procesele tale de lucru pot fi mult mai simple

 

 

Identificarea soluției ideale care se potrivește nevoilor afacerii tale este una dintre cele mai mari provocări. De aceea, noi cei de la Magnetic IT lucrăm împreună cu partenerii, alături de tine, pentru a simplifica, optimiza și integra sistemele și pentru a îmbunătăți procesele de lucru.

 

Obiectivul tău de eficientizare a business-ului prin integrarea sistemelor IT va fi atins prin faptul că vom:

 

 • reduce numărul sistemelor vechi existente,
 • implementa cele mai noi tehnologii pe care le integrăm cu cele existente,
 • crește nivelul de automatizare, simplificând fluxul de lucru.

Nimic nu este prea complicat pentru noi. Contează pe expertiza înaltă și tehnologiile inovative

 

 

Expertiza noastră în soluții și servicii de Securitate, Infrastructură IT, Cloud și Data Center ne ajută să construim proiecte complexe. Spre exemplu, integrăm sisteme IT utilizând tehnologii inovative precum primul Data Center cu o tehnologie Software Defined Networking din România.

 

În plus, parteneriatul cu lideri în domeniul de dezvoltare software ne permite să acoperim și să livrăm cu succes cele mai complicate proiecte.

 

Alături de noi vei beneficia de:

 

 • Expertiza inginerilor certificați
 • Metodologie strictă de implementare
 • Documentare și testare
 • Reducerea riscurilor generate de schimbarea sistemelor
 • Servicii la un nivel ridicat de calitate
 • Single-Point-of-Contact pentru toți furnizorii sau partenerii
 • Management de proiect
 • Administrare simplificată a sistemelor