Învățăm, testăm și inovăm pentru ca soluția IT pe care ți-o oferim mâine să fie mai valoroasă decât cea de azi. Nu ne dorim să fie mai ușor, ne dorim să fim mai buni.

Ultimele postări
© Copyright Magnetic IT Services
 

Helpdesk | Suport IT utilizatori

Oferă-le utilizatorilor un birou de asistență la distanță, pentru a-și rezolva problemele IT fără efort. Răspundem într-un timp garantat, mai mic de 10 minute, 24/7 și intervenim remote și în locația ta.

 

 

Eficiența organizației tale depinde în mare măsură de productivitatea angajaților, iar performanța lor este intrinsec legată de funcționarea optimă a stațiilor de lucru și a perifericelor pe care le folosesc.

 

Să rămână fără suport IT când apar probleme înseamnă confuzie, timp pierdut, frustrare, scăderea productivității. La fel de dificil este și când se acționează cu întârziere, măsurile luate sunt ineficiente sau funcționează doar pe termen scurt. Angajații tăi au nevoie de suport tehnic IT din partea unor ingineri certificați, eficienți și care au demonstrat că pot reduce la minimum întreruperile în activitate.

 

Cu Magnetic IT Services nu va mai trebui să-ți faci griji că afacerea ta ar putea rămâne fără suport IT. Utilizatorii stațiilor de lucru, de multe ori persoane atehnice, nu vor mai da zeci de telefoane și e-mailuri pentru a găsi persoana capabilă să le rezolve problema. Nici nu vor mai pierde ore în șir așteptând să poată folosi computerul, serverele, aplicațiile sau imprimanta.

Tot suportul IT de care ai nevoie, 24/7, la un e-mail, chat sau telefon distanță

 

 

Serviciul nostru de asistență utilizatori este disponibil 24/7, printr-un simplu apel telefonic, e-mail sau prin aplicația noastră de asistență. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

 

Iar uneori, nu este necesar nici măcar atât. Sistemul nostru de monitorizare proactivă ne va semnala dacă ai o problemă pe care o vom rezolva înainte ca tu să știi că a existat. Astfel, utilizatorii echipamentelor IT ale companiei tale își pot desfășura activitățile neîntrerupt.

Creează condiții optime pentru ca angajații să fie mai productivi

 

 

O lume în continuă schimbare la care trebuie să se adapteze, obiective de atins, sarcini noi, deadline-uri. În programul angajaților nu mai este loc și pentru frustrarea generată de stațiile de lucru nefuncționale sau de așteptarea IT-ului care are propriile ținte de atins.

Alături de noi vei beneficia de:

 

 • Inventarierea activelor – Înregistrăm și monitorizăm de la distanță toate activele existente pe stațiile de lucru ale utilizatorilor.
 • Disponibilitate permanentă – Echipa noastră este doar la un chat, un e-mail sau un apel distanță, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
 • Suport complet – De la Microsoft la Linux și Mac, asigurăm suport pentru orice tip de infrastructură IT.

Aplicație de ticketing

Rezolvăm fiecare situație raportată de utilizatori prin intermediul unei aplicații de ticketing. Astfel, pentru orice problemă de IT, în calitate de client Magnetic IT Services, poți deschide automat un ticket printr-un e-mail adresat departamentului nostru de asistență.

Suport IT de la distanță

Pentru a-ți rezolva problemele de la distanță, specialiștii noștri IT se vor conecta la rețeaua companiei tale prin intermediul unei conexiuni securizate. Vei avea astfel posibilitatea de a urmări în timp real, pe propriul monitor, cum specialistul Magnetic IT Services rezolvă situația. Conectarea se va face cu acceptul explicit al utilizatorilor, respectând standardul GDPR de confidențialitate a datelor.

Suport IT Onsite, la nivel național

Serviciul Helpdesk al Magnetic IT Services oferă și posibilitatea intervențiilor Onsite, atunci când incidentele nu pot fi rezolvate de la distanță. Echipa noastră Onsite, formată din peste 50 de specialiști IT, este prezentă la nivel național. Aceasta este pregătită să intervină într-un timp garantat de 2 h în București și 3h | 6h | Next business day| Second business day în țară.

Monitorizare proactivă

Sistemul nostru de monitorizare proactivă va detecta chiar și acele probleme ale căror efecte nu le-ai sesizat încă. Vor fi înregistrate de noi ca tickete și rezolvate de către echipa dedicată. În plus, echipa de specialiști IT Onsite va efectua periodic, în locația ta, o vizită de proactivitate.

Cont client

Îți va permite să verifici în timp real statusul fiecărei solicitări deschise, să ai acces la istoricul detaliat al incidentelor semnalate de utilizatorii din compania ta și la alertele venite direct sub formă de ticket din sistemul de monitorizare proactivă și rezolvate de către echipa noastră dedicată.

Raport lunar de activitate

Îți va permite să verifici suportul IT pe care îl primești și să validezi că timpul de răspuns la solicitările tale sunt cele din Service Level Agreement (SLA).

Acesta nu este serviciul de suport IT de la distanță cu care ești obișnuit

 

 

Un serviciu de suport IT proactiv aduce o valoare indispensabilă companiei tale. Experiența și abilitățile unei echipe certificate pot face diferența atunci când te preocupă calitatea serviciului IT primit.

 

Iată statisticile privind serviciul de asistență de la distanță oferit de Magnetic IT Services față de media din industrie:

 

Helpdesk
Timpul mediu de răspuns telefonic
Timpul mediu de răspuns la solicitare primită pe e-mail
Timpul mediu de rezolvare ticket
Media înregistrată în serviciile de helpdesk din industrie 28 secunde 2 h și 30 min 8h și 40 min
Media înregistrată în helpdesk Magnetic IT Services 4.7 secunde 5 minute 1h și 29 min

Un serviciu pe care te poți baza. Intervenim, orice s-ar întâmpla

 

 

Echipa de experți IT cu care lucrezi ar trebui să îți susțină organizația 24/7 în atingerea obiectivelor pe care le-ai setat.

 

Noi acționăm în cel mai scurt timp, garantat. Intervenția și rezoluția incidentelor au loc conform indicațiilor din catalogul de servicii ITIL – standard internațional care indică timpul mediu de rezolvare pentru 170 de tipuri de incidente.

Optimizarea costurilor

Productivitate sporită a angajaților ca urmare a competențelor echipei de asistență dedicate.

Suport IT 24/7

Furnizat de către o echipă tehnică specializată, cu numeroase certificări IT internaționale și o bază vastă de cunoștințe, garantat prin intermediul echipelor dedicate Remote & Onsite.

Rezolvare completă a problemelor IT

Soluționarea majorității problemelor pe care le ai încă de la primul apel telefonic sau e-mail. Avem experiență dovedită prin administrarea a peste 7.000 de stații de lucru ale clienților naționali și internaționali.

Serviciu adaptat nevoilor existente în piață

Flexibilitate și adaptabilitate la nevoile tale.

Timp de răspuns garantat

Răspundem la sesizările tale in mai putin de 10 minute.

Verificare status ticket în timp real

Poți verifica oricând ce se întâmplă cu solicitările companiei tale.

Gestionarea relațiilor cu furnizorii terți

Ne ocupăm de relația cu furnizorii.

Lipsa problemelor recurente

Departamentul nostru de asistență tehnică analizează incidentele des întâlnite și aplică întotdeauna corecțiile necesare pentru a elimina cauzele acestora. În plus, ei rezolvă problemele înțelegând cauza principală, nu doar efectele.
Iată alte 15 de elemente care ne ajută să îți oferim, de fiecare dată, servicii de suport IT de calitate

 • Specialiști IT ce rezolvă la nivel de excelență incidentele și care își găsesc motivația în a ajuta oamenii;
 • Comunicare proactivă, astfel încât să știi întotdeauna ceea ce urmează;
 • Echipe specializate în industrii specifice. Angajații tăi vor interacționa întotdeauna cu un specialist IT familiarizat cu compania ta și industria în care activează aceasta;
 • Asistență online și servicii de intervenție – restaurarea imediată a serviciului în caz de urgență, asistență și îndrumare tehnică, asistență operațională, documentație tehnică;
 • Diagnosticare pentru a încerca rezolvarea problemei telefonic sau pentru pregătirea intervenției Onsite;
 • Specialiști IT dedicați exclusiv înregistrării, prioritizării și programării ticketelor, astfel încât nevoile angajaților companiei tale să fie întotdeauna gestionate corespunzător;
 • O echipă care inovează constant modalități de a oferi suport IT mai bun. Încurajăm orice feedback – la noi există întotdeauna cineva cu care să vorbești.
 • Aplicăm automat actualizări de software și patch-uri în afara orelor de program ;
 • Chat, remote control, bazele de cunoștințe – knowledge bases, instrucțiunile de instruire – know-how instruction. Prin intermediul acestor instrumente de comunicare și asistență, susținem zilnic utilizatorii în misiunea lor. Să interacționezi cu noi este simplu și rapid.
 • Instalare software în afara orelor de lucru a utilizatorilor finali;
 • Echipă Quick Dispatch care coordonează activitățile din teren ale specialiștilor IT. În acest mod, ne asigurăm că aceștia vor ajunge la tine în timpul garantat pentru a realiza activitățile programate sau pentru a soluționa problemele hardware;
 • Suport multilingv;
 • Raport lunar de activitate cu ticketele deschise de utilizatori. Fiecare intervenție este jurnalizată;
 • Punct unic de contact pentru solicitările clienților;
 • ZeroDay IT Security, o suită de servicii de securitate cibernetică integrată, creată special de echipa Magnetic IT Services pentru a acoperi integral nevoile de securitate ale IMM-urilor.